permission – When I try to delete some old folders on my mac desktop I get error. I have tried some method but failed. Error is shown in description

I have tried several methods in the past as well.

While reflecting on root of problem initially after purchasing mac I had password set which was forgotten within week so I had to used command R feature to reset password. After That everything is working fine but folders and files shown on below screen are not deleted.

enter image description here
Figure 1
enter image description here
Figure 2

When trying to make any changes such as moving, deleting, renaming to shown folder above request pops up for entering admin password. Even after I enter password following error is shown.

enter image description here
Figure 3

After researching some method to solve this issue I changed the disk permission from other to read and write as shown below in Figure 4 but still same issue mentioned above in picture Figure 1, 2, and 3 is repeated.

enter image description here
Figure 4

What further I can do to get rid of those files and folders highlighted on fig 1. I am annoyed as they are useless at the moment and I repeatedly have to encounter them.

8 – View ‘checkout order summary’ not shown in order information page

Something different is shown in the order summery block (on the order_information page) than in the view ‘checkout order summary’ that I had slightly modified.
In the view itself the preview works fine and I’ve saved everything properly.
So far no problems.
But at checkout it seems as if the adjustments to the view are not displayed at all.
I first tried with very small adjustments, changing titles and so on …
Nothing works.
I use Drupal 8 and Commerce 2

centos – KVM Bridge strangness – no IPADDR in interface but shown in ‘if ADDR’ & loose ssh access when run virt-install

This is odd, the main interface (enp7s0) has an IP address. There is no IP address in the ifcfg-enp7s0, its in ifcfg-br0. Things seems to be working but when I set this up on my test server I did not get a IP on the main interface. Any ideas?

UPDATE: actually almost all is working. When I do virt-install I lose ssh access to the server. The existing terminals conected via ssh still work, its the new ones that will not connect, 22 time out error. If I kill the virt-install I can ssh in on new term.

ifcfg-enp7s0

DEVICE="enp7s0"
NM_CONTROLLED="no"
ONBOOT=yes
#HWADDR=2c:4d:54:43:92:df
TYPE=Ethernet
BOOTPROTO=none
IPV4_FAILURE_FATAL=yes
IPV6INIT=no
NAME="System enp7s0"
BRIDGE=br0

ifcfg-br0

DEVICE="br0"
NM_CONTROLLED="no"
ONBOOT=yes
#HWADDR=2c:4d:54:43:92:df
TYPE=Bridge
BOOTPROTO=static
IPADDR=xxx.171.204.107
NETMASK=255.255.252.0
IPV4_FAILURE_FATAL=yes
IPV6INIT=no

route-br0

xxx.171.204.1 dev br0
default via xxx.171.204.1

ip addr

1: lo: <LOOPBACK,UP,LOWER_UP> mtu 65536 qdisc noqueue state UNKNOWN group default qlen 1000
    link/loopback 00:00:00:00:00:00 brd 00:00:00:00:00:00
    inet 127.0.0.1/8 scope host lo
       valid_lft forever preferred_lft forever
    inet6 ::1/128 scope host
       valid_lft forever preferred_lft forever
2: enp7s0: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc mq master br0 state UP group default qlen 1000
    link/ether 2c:4d:54:43:92:df brd ff:ff:ff:ff:ff:ff
    inet xxx.171.204.107/22 brd 213.171.207.255 scope global enp7s0
       valid_lft forever preferred_lft forever
    inet6 fe80::2e4d:54ff:fe43:92df/64 scope link
       valid_lft forever preferred_lft forever
3: enp8s0: <BROADCAST,MULTICAST> mtu 1500 qdisc noop state DOWN group default qlen 1000
    link/ether 2c:4d:54:43:92:e0 brd ff:ff:ff:ff:ff:ff
5: br-369501bb177f: <NO-CARRIER,BROADCAST,MULTICAST,UP> mtu 1500 qdisc noqueue state DOWN group default
    link/ether 02:42:22:7c:d4:52 brd ff:ff:ff:ff:ff:ff
    inet 172.18.0.1/16 brd 172.18.255.255 scope global br-369501bb177f
       valid_lft forever preferred_lft forever
    inet6 fe80::42:22ff:fe7c:d452/64 scope link
       valid_lft forever preferred_lft forever
32: virbr0: <NO-CARRIER,BROADCAST,MULTICAST,UP> mtu 1500 qdisc noqueue state DOWN group default qlen 1000
    link/ether 52:54:00:56:31:0e brd ff:ff:ff:ff:ff:ff
    inet 192.168.122.1/24 brd 192.168.122.255 scope global virbr0
       valid_lft forever preferred_lft forever
33: virbr0-nic: <BROADCAST,MULTICAST> mtu 1500 qdisc pfifo_fast master virbr0 state DOWN group default qlen 1000
    link/ether 52:54:00:56:31:0e brd ff:ff:ff:ff:ff:ff
36: br0: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc noqueue state UP group default qlen 1000
    link/ether 2c:4d:54:43:92:df brd ff:ff:ff:ff:ff:ff
    inet xxx.171.204.107/22 brd 213.171.207.255 scope global br0
       valid_lft forever preferred_lft forever
    inet6 fe80::2e4d:54ff:fe43:92df/64 scope link
       valid_lft forever preferred_lft forever

What does this icon shown in the notification bar of Samsung Galaxy m30s mean?

Stack Exchange Network

The Stack Exchange network consists of 176 question and answer communities, including Stack Overflow, the largest and most trusted online community for developers to learn, share their insights, and develop their careers.

Visit Stack Exchange

terminal – $ PATH only shows RVM files; Other routes are not shown on Macbook ** Requires urgent help **

when I run echo $ PATH I always get bin Ruby or RVM files and I don't get any of the paths I added in my .bash_profile; I am using a Macbook pro and I run Catalina. I am using the default terminal to check my route … I checked .bashprofile, .profile and also Bashrc., What could be wrong here? Please someone help me …

echo $ PATH results:

/Users/rr/.rvm/gems/ruby-2.7.0/bin:/Users/rr/.rvm/gems/ruby-2.7.0@global/bin:/Users/rr/.rvm/rubies/ruby- 2.7.0 / bin: / usr / local / bin: / usr / bin: / bin: / usr / sbin: / sbin: /Applications/VMwareFusion.app/Contents/Public: /Users/rr/.rvm/bin

rr @ rr-MacBook-Pro ~% echo $ CLASSPATH – returns a null value

.Bash_profile:

export JAVA_HOME = $ PATH: /Library/Java/JavaVirtualMachines/jdk-13.0.2.jdk/Contents/Home
export M2_HOME = $ PATH: /usr/local/Cellar/maven/3.6.3_1

Export PATH = $ PATH: / Library / PostgreSQL / 12 / bin
export CLASSPATH = $ CLASSPATH: / Library / PostgreSQL / 12 / bin

only shown in positive quadrant?

I don't understand why only one quadrant shows red instead of the entire visible area of ​​the SVG? The same out-of-use rect covers the entire area, what am I missing?

svg {
  height: 50vmin;
  border: solid 1px black;
  transform: scale(1, -1);
}

  
    
      
    
  
  
  

I have developed a plugin, is there a way to invoke this plugin by clicking any file from the list shown in sharepoint?

Stack Exchange Network

The Stack Exchange network consists of 176 question and answer communities, including Stack Overflow, the largest and most trusted online community for developers to learn, share their insights, and develop their careers.

Visit Stack Exchange

8 – The display format "Insert Instagram" (Media Entity Instagram) is not shown

Trying to configure the Instagram Media Entity, following https://drupal-media.gitbooks.io/drupal8-guide/content/modules/media_entity/instagram.html.

TL; DR:

I have an Instagram media entity that gets its source from a instagram_link countryside. When I add an Instagram post URL to that field and set the field display to Link, I see the link. I want to show it as an Instagram insert, but if I choose that display option I get nothing at all.

Large version

Part of my problem is that the Instagram API is about to be deprecated, so all Drupal 7 and 8 modules using the above API are not supported. Another part of my problem is that Drupal's mainstream media has changed multiple times between 8.0 and 8.8, so the documentation on drupal-media.gitbooks.io is outdated (though otherwise excellent) and there doesn't seem to be any more recent version of documentation still.

I was able to set up Media Entity Twitter by following these instructions, but Instagram was much more difficult.

When I add a new media type in /admin/structure/media/add I'm supposed to supply a Link field, but that field doesn't exist in the package.

If I just say "Create", I get an Instagram field, but after creating the media type I can't change the source field to a Link field.

As a workaround, I added a Link field to my Twitter package to make it available in creating the Instagram media entity type.

Finally, I have an Instagram media entity that gets its source from a instagram_link countryside.

So far, it's good … when I add an Instagram post URL to that field and set the field display to Link, I see the link.

If I set the field display to Embed URL it will show Instagram post so I know the URL is valid.

Unfortunately, I don't like the way URL Embed displays IG video posts, so I want to display it as Instagram Embed.

If I choose that display option, I get nothing at all.

What am I missing? The problem queue for this module is full of people who seem to be able to use the media type.

magento2 – Magento 2.3.4 size sample shown for products with salable quantity 0

We are using the latest version of Magento 2.3.4.

Every time a customer creates an order, a salable quantity is reduced for the product (child of the configurable product), which is correct behavior. The problem is, a purchased size is still available until the order ships.

Customer can see the size: when trying to add the size (newly sold) to the warehouse, it gets information that the requested QUANTITY is not available.

I would like to disable (gray or strikethrough) the unavailable size.

Can I achieve this using the magento settings? Or do I have to write a custom plugin?

Google Analytics: traffic is shown as direct and then the actual source is shown

I have a strange problem with Google Analytics, the sessions are shown as direct first and only after that the real source (organic / reference) is shown.

I know it is possible for a user to visit the website directly first, and then return to it from a different source, but this is not the case here.
The landing page is an internal page that users are much more likely to find through a long-tail search and not type directly.

Any suggestions on what might cause that?

Attaching a user, for example, happens very often.

enter the image description here